Subnormalia, azaz Doktorland

Két verzió van:
A. bértollnokok vagyunk és a szociktól / libsiktől / narancsmanóktól / radikálisoktól kapott luxuslimuzinokkal osonunk atombunkertől atombunkerig;
B. hiszünk a kussolás bűnös mivoltában...

* * * * * * * * * * * * * * * *
Ha esetleg nem bírod magadban tartani:
subnormalia-kukac-freemail-pont-hu
* * * * * * * * * * * * * * * *

Blogz & linkz

Gulyásdemokrácia

Lashee

Mandiner

Medwe

Michael Knight

Oszkó Péter

Tóta W. Árpád

Vastagbőr

Véleményvezér

Zoli vagyok

+

Linkcsere partnerek





Google PageRank
blog

Portfolioblogger

Portfolio hírek

Hirdetés

Laszt kommentz

  • theos tzilag: "rokknyugger" Sok van . De nem homogén csoport egységesen kezelhető problémája. Valahová leírtam ,... (2018.08.23. 16:31) Omnipotens titánok
  • Szúrófény: @micimate: Tacitustól tudom, hogy azért lesz valakiből politikus, mert lopni akar. Jancsó Miklós "... (2014.08.02. 06:45) Egy illuzionista lázálma
  • Szúrófény: Nem messzi tájak felfedezője Demagógiában járt Göre Gábor Demagógia hatalmas, mondhatnám határt... (2014.08.02. 06:32) Álszent igazságosztás
  • Szúrófény: Abszurd mese Hol volt, hol nem volt az állami vagyon. A moszkvai világbirodalmon túl, az átláthat... (2013.05.29. 03:57) Abszurd vonal,...
  • Holnap Kapitány: Alternatív évértékelés, a hippikorszak muzsikájával: iloveyouso.blog.hu/2012/02/07/a_balkanra_tart (2012.02.08. 10:22) Az illuzionista hibajavítás
  • Utolsó 20

Az illuzionista hibajavítás

2012.02.08. 06:25 | jolanbela | 1 komment

Címkék: évértékelő lázár jános jogállam pártfinanszírozás spekuláció kedves vezető portfolioblogger

A Kedves Vezető kommunikációs gyára új termékekkel állt elő: konszolidáció meg középosztály. Ja, meg önkritika, hogy mostmár kijavítjuk a hibákat. Lézer Spekuláns János aszongya Berlinben, hogy:

„Kérdésre válaszolva elmondta. az "offenzíva" azért csak most, a kemény külföldi kritika özönét követően indul el, mert hibát követtek el. "Súlyosan hibáztunk, alábecsültük a nemzetközi erőtér jelentőségét"

Ezután a felvezetés után azt gondolta az ember, hogy a Kedves Vezető 2011-ről szóló évértékelője töredelmes vallomás lesz, de legalább is egy-két dologban ha nem is visszafordul, de legalább irányt vált. Ehhez képest az alaphangulatot azzal adja meg, hogy húsz percen keresztül ekézi a szocikat, miközben Lézer Speki János az előző napi Népszabi interjúban aszongya, hogy:

„A Fidesz elnöksége úgy döntött, hogy a hátralévő kétharmados törvények közül a legérzékenyebb kérdésekben – ilyen a választási eljárási törvény, illetve a pártfinanszírozás – ötpárti tárgyalást kezdeményezünk, és júniusig megpróbáljuk azokat lezárni.”

Na kérem, ha ezekből az alapokból építkezve most bekapcsolom a kétharmados gondolatbuldózert, a kommunikációs gyári gépsoron pedig az abszurditás adagolót maxra állítják, akkor rögtön megjelenik előttem a pártfinanszírozási törvény 1. paragrafusa:

1.§ Nem részesülhet állami támogatásban a kommunista diktatúrát fenntartó párt vagy annak jogutóda.

Merje erre valaki azt mondani, hogy a mocskos szocik ellene irányul! Kérem, ez a legdemokratikusabb pártfinanszírozás a világon, hiszen már az első pontban kimondja, hogy a diktatúrát nem támogatjuk. Védhetetlen. Nem igaz?

Node vissza a hibajavításhoz, mert valami hasonlót tudok csak elképzelni a Kedves Vezetőtől és ordas falkájától az EU-nak tett hibajavító ígéretekből. Itt van mindjárt a bírók nyugdíjazásának ügye. A legújabb kiszivárogtatás szerint:

„Az Európai Bizottságnak megküldött tervezet szerint a nyugdíjkorhatárt elérő bírák maguk dönthetnének arról, hogy visszavonulnak-e, vagy a pályán maradnak. Annak érdekében, hogy az érintettek tovább dolgozhassanak, az Országos Bírói Hivatal (OBH - a korábbi Országos Igazságszolgáltatási Tanács helyére lépő bírói igazgatási szerv) és az Országos Bírói Tanács (OBT - az OBH bírákból és a Kúria elnökéből álló 14 tagú ellenőrző testülete) minden évben egy bizonyos keretszám erejéig meghirdetne olyan álláshelyeket, amelyekre csak a nyugdíjkorhatárt elérő bírák pályázhatnának. Arról még nem született döntés, hogy pontosan mekkora lenne ez a keretszám…..”

Nem tudom kinek sikerül rájönni, hogy hol van itt a turpisság, azaz a Kedves Vezető által is többször megénekelt magyaros furfang?

Tartok tőle az EU-nak, (de hagyjuk is az EU-t!) vagy még inkább a demokratikus jogállami követelményeknek való megfelelés valahogy majd mindig ilyen megoldásokban fog testet ölteni. Valahogy mindig bekerül a vitatott paragrafusok közé egy feltétel, hogy ne érje meg, vagy egy döntéshozatali pont, amelybe egy seggnyalásban sokszorosan letesztelt, értelmi fogyatékos pártdroid fog beülni és engedelmesen végrehajtja a Kedves Vezető utasításait. A technika finomodni fog, de az elvárt végeredmény ugyanaz lesz.

Szóval Tisztelt Schulz Úr, ha ez megnyugtatja: nem Ön az egyedüli, akit hülyének néz a Kedves Vezető és falkája.

Habár, mintha a spekulánsokat még nem sikerült volna teljesen megvezetni. Felismerni látszanak ezt a hungaricumnak nevezhető furfangot és annak rövidebb, hosszabb távon várható eredményeit/eredménytelenségeit. Ha lenne pénzem most vennék sok eurót. 

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://subnormalia.blog.hu/api/trackback/id/tr874077518

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Slota Orbánnal is kampányol 2012.02.08. 12:40:15

A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) az óvatos kezdés után erősebb fokozatra kapcsolt választási kampányában. Slota elővette régi, bevált, agyonnyúzott kártyáit, amelyek tuti szavazatokat hoznak: rasszizmus, nacionalizmus, magyarellenesség. Az egyik plakátjuko...

Trackback: Slota Orbánnal is kampányol 2012.02.08. 12:40:15

A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) az óvatos kezdés után erősebb fokozatra kapcsolt választási kampányában. Slota elővette régi, bevált, agyonnyúzott kártyáit, amelyek tuti szavazatokat hoznak: rasszizmus, nacionalizmus, magyarellenesség. Az egyik plakátjuko...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása